Stambolli i Pameshirshem – Episodi 112

Stambolli i Pameshirshem

Agah Karaxhai është një sipërmarrës i suksesshëm, i cili ka marrë në ngarkim nipin e tij pas vdekjes së të vëllait. Por një tragjedi e papritur e shndërron atë në paraplegjik dhe Agah vuan shumë dramën e Nedimit, të cilin e do me shpirt. Ndërkohë që e shoqja, Seniz, një …

Read More »

Emri im eshte Engjell – Episodi 239

Emri im eshte Engjell

Emri im është Melek, i cili theksoi se amësia nuk është të heqësh dorë pavarësisht nga të gjitha vështirësitë, por duke u kapur pas jetës për fëmijët. Bëhet fjalë për rindërtimin e jetës së Melek me familjen dhe fëmijët e tij. Në serialin ku Nehir Erdogan i jep jetë personazhit …

Read More »

Shtepia ime Fat im – Episodi 86

Bazuar në një ngjarje të vërtetë… Çfarë mund t’a detyrojë një nënë të “braktisë” vajzën e saj dhe ta lërë atë në një shtëpi tjetër? Zejnep ndodhet gjithmonë në mes të dy botëve krejt të ndryshme. Një udhëtim për të gjetur rrënjët ku ka lindur! Një dashuri e pamundur, por …

Read More »

Kudo Bashk – Episodi 27

Një dyshe e pandashme Selin – Demir, të cilët nuk mund të evitojnë dot njri-tjetrin si në shtëpi ashtu dhe në pune. por ata nuk mund të evitojne as kiminë e pashmangshme që lind mes një biznesmeni simpatik, pasionant, të rreptë dhe një vajze të bukur, kreative dhe arkitekte e …

Read More »

Amaneti – Episodi 50

Seher duhet te coje deri ne fund amanetin e motres se saj dhe te kujdeset per nipin, Jusufin e vogel. Te dy bashke e gjene veten te zene “peng” brenda viles luksoze ku mungon dashuria dhe lumturia. I zoti i shtepise, Jamani, nje biznesmen i fuqishem, por shume i eger …

Read More »

Shtepia ime Fat im – Episodi 85

Bazuar në një ngjarje të vërtetë… Çfarë mund t’a detyrojë një nënë të “braktisë” vajzën e saj dhe ta lërë atë në një shtëpi tjetër? Zejnep ndodhet gjithmonë në mes të dy botëve krejt të ndryshme. Një udhëtim për të gjetur rrënjët ku ka lindur! Një dashuri e pamundur, por …

Read More »

Kudo Bashk – Episodi 26

Një dyshe e pandashme Selin – Demir, të cilët nuk mund të evitojnë dot njri-tjetrin si në shtëpi ashtu dhe në pune. por ata nuk mund të evitojne as kiminë e pashmangshme që lind mes një biznesmeni simpatik, pasionant, të rreptë dhe një vajze të bukur, kreative dhe arkitekte e …

Read More »

Amaneti – Episodi 49

Seher duhet te coje deri ne fund amanetin e motres se saj dhe te kujdeset per nipin, Jusufin e vogel. Te dy bashke e gjene veten te zene “peng” brenda viles luksoze ku mungon dashuria dhe lumturia. I zoti i shtepise, Jamani, nje biznesmen i fuqishem, por shume i eger …

Read More »

Emri im eshte Engjell – Episodi 238

Emri im eshte Engjell

Emri im është Melek, i cili theksoi se amësia nuk është të heqësh dorë pavarësisht nga të gjitha vështirësitë, por duke u kapur pas jetës për fëmijët. Bëhet fjalë për rindërtimin e jetës së Melek me familjen dhe fëmijët e tij. Në serialin ku Nehir Erdogan i jep jetë personazhit …

Read More »

Stambolli i Pameshirshem – Episodi 111

Stambolli i Pameshirshem

Agah Karaxhai është një sipërmarrës i suksesshëm, i cili ka marrë në ngarkim nipin e tij pas vdekjes së të vëllait. Por një tragjedi e papritur e shndërron atë në paraplegjik dhe Agah vuan shumë dramën e Nedimit, të cilin e do me shpirt. Ndërkohë që e shoqja, Seniz, një …

Read More »