Adoleshentes i marrin foton nga Inst agrami, e shanta zhojnë për t’ia fshirë: Ma dërgo..

Rastet e shantazhit nuk kanë fund në Shqipëri dhe kryesisht ndodhin tek adoleshentët, përmes rrjeteve sociale. Një rast i tillë ka mbërritur edhe së fundmi në redaksinë e JOQ ALBANIA. Një vajzë e re ka den oncuar një djalë, i cili i merr fotot e saj dhe i poston në një adresë tjetër, të cilën e ka hapur me emër vajze.
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Den oncuesja e ka vënë re këtë gjë dhe i ka shkruar për ta fshirë, por është përballur me një ‘kusht’. Djali , i cili i ka marrë foton, kërkon që t’i shohë vajzës, pjesët int ime. Këto ai ia shkruan hapur fare në rrjetet sociale. Sipas tij, kjo nuk është hera e parë që e bën këtë gjë, pasi thekson se e ka provuar tek dy vajza. Lidhur me këtë ngjarje duhet të merret edhe po licia. Këto akte janë të dënu eshme.
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Denoncimi i qyetares:
Pershendetje, cfare te bej me kete njeri, eshte nje djale me adrese vajze, i cili ka marre fotot e mia dhe tashme kerkon qe te shohe gjoksin tim per ta fshire. Biseda e plote ne kete link