Fotografon vajzat e saj në pyll, në foto sheh detajin që e tm.erron

Kishin rre..zikuar jetën, pikërisht para syve të saj dhe të të shoqit, të cilët nuk kishin pikasur asgjë. Stacee Carter dhe bashkëshorti i saj Jack, po shëtisnin me vajzat e tyre binjake 16-muajshe në natyrë, pranë Mildura në Australi.
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Duke përfituar nga shëtitja, ata menduan të bënin disa fotografi për vogëlushet e tyre. Por në disa fotografi, në pamje të parë të pafajshme, fshihej një rr.ez.ik i t.me.rrshëm. Vetëm pasi pa fotografitë, gruaja kuptoi se pranë vogëlusheve ndodhej një gjarpër i rre.zik.shëm. Fotografitë përfunduan në rrjetet sociale duke u përhapur me shpejtësi
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni lajmin e plote