Këto 10 çudira shqiptare i habisin të gjithë të huajt që vijnë në Shqipëri..

Shqipëria vendi i çudirave dhe paradokseve të mëdha, por sa më shumë që po hapemi me botën aq më shumë pa mend po i lëmë të huajt. Kjo gjë konstatohet edhe me të huajt që vijnë për turizëm a punë në Shqipëri.Edhe pse ata përshtaten dhe ambientohen shpejt me vendin, përsëri janë disa gjëra që ata nuk arrijnë dot t’i konceptojnë.
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Por vijnë dhe ikin të çuditur me këto zakone të shqiptarëve që nuk ndryshojnë.

Trafiku.
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Këmbësorë që kalojnë rrugën sipas nevojës, pa ua vënë veshin semaforëve. Shoferë të shpejtë që i japin edhe më shumë gaz makinës te vijat e bardha. Garat “Kush është më i shpejti” mes këmbësorëve dhe makinave kur semafori u jep të dyja palëve të drejtën për të kaluar në të njëjtën kohë

Toni i zërit.
Kudo bërtitet. Burra dhe gra që bërtasin të gjithë në të njëjtën kohë. Prindër që kritikojnë, apo përkëdhelin fëmijët duke bërtitur

Kafenetë
Kafenetë e mbushura plot nëpër qytete të vogla vetëm me burra dhe djem të rinj

Dhënia e mendëve

Këmbëngulja për t’i dhënë mend kujtdo. Grupet e soditësve të grumbulluar rreth një apo dy punëtorëve që hapin rrugës një kanal, duke u treguar se sa thellë e sa gjerë duhet hapur kanali

Mëngjesi
Mëngjesi popullor me byrekë dhe dhallë

Gatimet
Gatimet me të brendshme (Pse, hahen këto?!)

Takimet

Takimet e punës në kafene

Qerasja
Sherret për të paguar tavolinën

Vajzat
Vajzat që dalin xhiro kapur për dore

Puthje burrash
Burrat që puthen në faqe kur takohen.