Plas sherri në një fshat të Korçës: Burri rreh me zorrë uji fqinjen (video)

Një sherr mes fqinjësh është shënuar në fshatin Tudas në njësinë administrative Lekas të Korçës. Në video një burrë rreth të 60-tat godet me zorrë uji fqinjën e tij rreth të 30-tat. Sherri mësohet se ka ndodhur për motive banale, ndërsa është bërë dhe denoncimi në komisariatin e policisë. Gruaja ka vënë në dispozicion të policisë dhe videon e dhunës.
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Video