Po i habit të gjithe, ky shqiptar ka 1 muaj që përdor vaj luledielli në vënd të naftës dhe makina i punon (Video)

Pronari i një automjeti në Gjilan nuk po përdorë naftën si lëndë djegëse. Në serbatorin e veturës së tij ai hedh vaj ushqimor të lulediellit. E besoni ose jo, ai e ka bërë vërtetë këtë gjë. Ai thotë se ka më shumë leverdi. Kronikë e zgjeruar nga gazetari Agan Hajdarhoxha. Ndiqni rrëfimin e tij që po lë pa fjalë të gjithë shoferët e automjeteve.
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Ja video: