Ptuu farë e keqe! Po ju troket tek porta ajo që s’ua pret mendja

Koorporata e miliarderëve, latifondistëve, ndërtuesve, pronarëve të hoteleve dhe vilave turistike etj, reagon se i është prekur dinjiteti, pse i janë hequr nja 20 kokrrave vizat amerikane. Po ju nuk u duhet hequr viza, këtë e keni sorbetto për shpëlarje.I vodhët pronat, tokat e kullotat, shtëpite prej qerpiçi e kullat ne Alpe, u vo dhët lopen në haur dhe pulat në kotec. I futet në vëllav.ra.sje, u shka tërruat familjet dhe jetën..
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Nuk late fakir e ha.llexhi, nga jugu në veri pa i plasur në bu.rg si kr.iminelë.

Nuk latë kri.minel e haj.dut, nga Konispoli në Vermosh pa i liruar nga bu.rgu si gjynafq.arë. Për cfarë dinjiteti flisni ju mor të pafyt.yrë?! Po si u tha gjuha dhe nuk e ngritët njëherë zërin për kolegun tuaj që e ma.sak.ruan në mes Vlorës ditën për diell. E harruat Skerdilajd Konomin si një trung të djegur nga m.afia e pronave, pse fitoi pronën e trashëguar në Gjirin e Lalzit. Po ç’dinjitet keni ju, kur liruat nga bu.rg.u vr.asë.sit e Gërdecit dhe 21 Janarit, kur votuat alla-manita 5-0, atë që del dhe u mbron sot nga mëngjesi në darkë.

Çfarë ligji keni zbatuar ju, kë politikan kusar dhe qeveritar ha.jdut dënuat ju?

Kujt nga këta që u morën nga kursi i Plepave dhe u bën zengjine, i treguat bu.r.gun. Ndërsa popullin, e ropët përsëgj.alli, ia morët gjithcka kishte. Edhe qindarkën e fundit, edhe jetën ia morët.
I treguat derën e b..urgut edhe për një faturë dritash të papaguar, kushtonte sa mëngjesi juaj.

Ka.tilë e xhah.ilë, të pa.fytyrë dhe të pa.cipë, ma.trapa.zë edhe kusarë si jeni, edhe pikën e fundit ia thithët si shushunja këtij vendi.

“Nderi”, “burreria”, “dinjiteti” dhe “integriteti” juaj u prekërka pse u hoqën mundësinë të harxhoni një qime nga pasuria juaj përtej oqeanit.

Ai apo ata që u kanë premtuar se do t’u kalojnë pa lagur nga kjo furtunë, ju kanë ma.shtruar. Këtë radhe nuk keni derman, as ju dhe as ata. Ulni kokën si të menderosur dhe nxirosur që jeni, v.ris.ni mendjen si do e shpë.toni pasurinë tuaj, se te dera po u troket ai qe s’ja u pret mendja…
Ptuuuu farë e ke.qe, edhe në v.a.rr doni ta merrni me vete këtë popull…