U dërgua e v.deku.r në derë të spitalit, 18-vjeçarja mbesa e këngëtares së njohur

Marigona Osmani, 18-vjeçarja që u dërgua pa she.nja je.te në derën e një spitali në Ferizaj është mbesa e këngëtares së njohur në Kosovë Fatlume Popovci. Kjo e fundit ka reaguar mjaft e prekur në rrjetet sociale. “Moj mbesa ime, Zoti i dë.noftë ata që të lën.duan”, shkruan këngëtarja.

Marigona Osmani, 18-vjeçarja që u dërgua e v.de.kur në derën e një spitali në Ferizaj dyshohet se është vr.ar.ë në banesën e një dhome.

Është ky rezultati paraprak i he.timeve të pro.kurorisë së Ferizajt. Kryeprok.urori Shukri Jashari deklaroi në një konferencë për mediat se shumë shpejt do të vërtetohet se prezent ka qenë dhe një person i dytë i cili ka parë momentin e vr.asj.es së vajzës. m.v/abcnews.al