U martua me të moshuarin për milionat e tij, por kur ai iku… s’e deshi veten çfarë mësoi

Një rast nga i cili duhet të mësojnë të gjithë.Një vajzë e re e cila jeton në Paris ka shkaktuar polemika për shkak se u martua me një 68-vjeçar vetëm për paratë e tij.Sandrine u martua me një burrë 25 vjet më të madh se ajo, Marcel Amphouc, i cili jetonte i vetmuar larg nga kryeqyteti.
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Marcel 68 vjeç, nuk ishte aspak një lypës i pambrojtur, veçse jetonte i izoluar, por me një pasuri marramendëse, që tani vlerësohet të jetë pak më shumë se një milion euro.Kur Sandrine, një agjente e pasurive të patundshme, iu afrua Marcel-it për herë të parë nuk ishte romantike, por nga interesi ekonomik, gruaja kërkoi për të blerë pronat që Marcel kishte pasur në Alpet zvicerane, me vlerë prej qindra mijëra euro, por ai refuzoi shitjen
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Për habinë e fqinjëve të saj, Sandrine u shfaq disa muaj më vonë si nusja e të vetmuarit.Shumë dyshonin se ajo e donte të moshuarin vetëm për pasurinë, por ky i fundit duket se ishte i verbuar.Një vit më vonë Marcel vdiq në një aksident.Dita e funeralit të tij, ku morën pjesë të gjithë fqinjët, ata thonë se e veja e tij filloi t’u tregojë të gjithëve se pronat ishin të sajat dhe u detyrua të braktiste çdo gjë që i përkiste burrit të saj.

Marcel ia la gjithë pasurinë e tij kushërirës dhe një shpërndarje fqinjëve, ndërsa testamenti me dorëshkrimin e tij përcaktonte se Sandrine nuk do të merrte asgjë.

Fund i bukur, apo jo?