Vendosni gjethe dafine poshtë krevatit dhe do të befasoheni nga ajo që do t’iu ndodhë

Shumica prej nesh ka dëgjuar për syrin e keq dhe i besojnë atij, ndërsa disa persona të tjerë mendojnë se syri i keq nuk ekziston por është thjesht një moment i njeriut i cili bie në depresion ose ndien lodhje nga mënyrat e ndryshme.

Ju mund t’i vini çfarëdo emri që ju të doni por një gjë është shumë e sigurt që ka disa momente në jetë që jeta juaj nuk shkon paska mirë dhe ju jeni të rrethuar nga një valë e madhe e energjisë negative.

Dhe kur ndodh kjo gjë, ne vëmë re që nuk jemi aspak në humor, ose në shumicën e kohës ndërmend na vijnë vetëm mendime të këqija për të tashmen dhe të ardhmen tonë dhe na duket sikur nuk do të kemi asnjë të sigurt në jetën tonë.

Energjia negative mund të ketë shumë burime të origjinës dhe është e rëndësishme t’i njohim ato për të rregulluar problemin dhe për të marrë hapa për të korrigjuar të gjitha problemet e mundshme.

Edhe pse në shumicën e rasteve, kjo energji negative nuk vjen prej nesh por vjen nga personat që kemi pranë nesh dhe duke vlerësuar faktin që ne nuk i ndryshojmë këta persona, sot do t’ju tregojmë një mënyrë se si ne të bekojmë vetëm jetën tonë.

Ndaj dhe në këtë artikull do t’ju tregojmë mënyrën më popullore të largimit të energjisë negative, por më parë do t’ju rrefejmë disa shenja se si ju të dalloni me lehtësi nëse rreth ju ka prezencë të kësaj energjie negative.

Ja kush janë shenjat kryesore kur rreth jush sillet një sasi e madhe e energjisë negative:

Shenja e pare: Paratë nuk rrjedhin kollaj, faturat e pa-paguara fillojnë të grumbullohen dhe ju nuk e dini se ku po shkojnë paratë tuaja. Ngecja e prosperitetit është një shenjë që rruga e rritjes është e bllokuar, edhe kur po fitojmë mjaft para.

Shenja e dyte: Ndiheni të lodhur, të rraskapitur dhe të zhgënjyer lehtësisht. Ju kaloni ulje-ngritje dhe përfundoni duke dëmtuar veten. Ju jeni ende të rraskapitur edhe pas një pushimi të mirë gjatë natës dhe në një dietë të ekuilibruar.

Shenja e trete: Ndiheni të stresuar dhe të pa-aftë për të menaxhuar aktivitetet e përditshme, gjera që ishin mirë më parë.

Shenja e katërt: Jeni më të predispozuar ndaj infeksioneve se normalisht dhe filloni të sëmureni më shpesh. Shenjat e një sistemi të ulët imuniteti të mbuluar nga stresi.

Shenja e pestë: Komunikimi preket, njerëzit duket se nuk janë në gjendje të ju kuptojnë dhe ju mendoni se as nuk i kuptoni të tjerët.

Shenja e gjashtë: Është e vështirë të kujdesesh për veten dhe nuk mund të gjesh asnjë moment për veten tënde.

Shenja e shtatë: Modeli juaj i gjumit ndikohet nga ëndrrat dhe makthet e çuditshme. Nën-vetëdija juaj përpiqet t’ju paralajmërojë se diçka nuk është në rregull.

Shenja e tetë: Mendimet dhe emocionet negative duket se shfaqen sa herë që përpiqeni të qetesoheni. Dhe pjesa më e keqe është se sa më shumë që përpiqesh t’i ndalosh, aq më të veshtirë behen.

Shenja e nëntë: Ju humbni çelësat, paratë, kuletat, rrobat, etj. Dhe nuk mund t’i gjeni, edhe pse në të shumtën e rasteve janë prane jush.

Shenja e dhjetë: Pa-mundesia për t’u perqendruar, me mendjen që endet nëpër gjera të rastit ndërsa perjeton një ndjenjë zbrazetie.

Dhe tani, të mësojmë se si të hiqni qafe energjinë negative dhe të pastroni ambientin dhe shpirtin tuaj:

Nëse ju mendoni se energjia negative është shumë e fortë dhe nuk mund të largohet ju do të mahniteni kur të zbuloni se sa thjeshtë largohet ajo.

Nëse sot do të gjesh në shtëpinë tënde gjethe të thata të dafinës, atëherë merr disa gjethe, aq sa jetoni ju në shtëpi dhe kështu nëse jetoni 4 njerëz, ju merrni 4 gjethe të thata dafine, ose nëse jetoni 3 ju merrni vetëm 3 gjethe.

Dafina është bima e pastërtisë dhe bekimeve dhe është bima që na lidh me forcën shëruese të Universit ndaj vetëm me këtë metodë shumë të thjeshtë ju në pak kohë do të vini re se bekime dhe fuqi hyjnore do të hynë në shtëpinë tuaj.