Analisti i njohur habit sërish: Duan të fusin në trupin tonë gj.ak.un e Dj.all.it

Alfred Cako, i cili njihet për teoritë e tij konspirative sa i takon Co.v.id-19 dhe jo vetëm, në një lidhje direkte, tha sot se lufta e tretë sapo ka filluar, ku 1% e popullsisë synon të v.ra.së pjesën tjetër, përmes v.ak.sinimit të detyrueshëm. Botuesi deklaroi se përmes va.ksi.nimit, një pjesë e elitës botërore synon që të kontrollojë pjesën tjetër duke ndryshuar madje dhe A.D.N-në në trup.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

“Këta njerëz nuk e kuptojnë se po v.ras.in fëmijët dhe nipërit e tyre, dhe mendojnë se do të shpë.tojnë nga ky ho.lok.aust që po i bëjnë njerëzimit vetëm në sajë të parave që kanë përfituar. Unë kam një vit që e them këtë, se një pjesë e shqiptarëve nuk më besojnë, janë në gjumë të thellë dhe nuk e shohin se po u vjen z.ja.rri te këmbët, këta duan që ne të fusim në gj.ak.un tonë gja.ku.n e dj.all.it dhe të mos kemi atë të paraardhësve. Duan të na ndryshojnë A.D.N-në, duke na bërë si shalqinj pa fara, që duket i bukur por që në fakt nuk ka më asnjë lidhje me frutin real. Va.ks.inat janë v.ras.tare, nuk i kanë bërë më para, pasi në 2018 zbuluan atë që tregohet në Bi.bë.l, marrja e atributeve të Zotit në trupin e njeriut. Lu.f.ta sapo ka filluar, ku 1% e popullsisë duan të vr.as.in pjesën tjetër”, tha Cako gjatë lidhjes me skype.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote