“Bleva freskuese online tek nje faqe shqiptare, shikoni c’po ndodh ne shtepine time (Video)

Blerjet online në vendin tonë janë shtuar shumë kohët e fundit, por shërbimi që marrin qytetarët në shumicën e rasteve nuk është ashtu siç reklamohet. Qytetarë të shumtë shkruajnë shpeshherë në redaksinë tonë për të shprehur problemet dhe mash trimet që bizneset online dhe jo vetëm bëjnë me produktet që shesin. Së fundmi një qytetar ka ka treguar për një pro blem që ka hasur me një pajisje që ka blerë online.
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni videon e plote

Duke ditur se këto ditë temperaturat i kanë kaluar 40 gradë, nevoja e një freskueseje është bërë edhe më e madhe. Kështu një qytetar ka vendosur të blejë një freskuese te një biznes që operon me shitje online, por kur freskuesja i ka mbërritur në shtëpi është sho.kuar. Sipas tij freskuesja që ka blerë ngjan më tepër me një mini-helikopter sesa një freskuese pasi bën shumë zhurmë dhe tundet vazhdimisht.

Në lidhje me këtë prob.lem që ai ka hasur me freskuesen ka kontaktuar edhe me faqen , por përgjigjia e tyre lë shumë për të dëshiruar ku shihet edhe mënyrën jo korrekte se si stafi i tyre i kthen përgjigje klientit por edhe në mënyrë tallëse.Ndiqni videon ne linkun me poshte:
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni videon e plote