E tm.errsh.me në Peqin, nxjerr kovën nga pusi, por pas asaj që pa, hedh kovën dhe largohet me vr.ap

Një familje në fshatin Pajovë të Peqinit ka përje.tuar një t.me.rr të vërtetë. Ndërsa e zonja e shtëpisë kishte nxjerrë kovën nga pusi për të mbushur enët me ujë, nga ajo del një gja.rp.ër që i ka ngj.allur lem.erinë. Ajo ka fla.kur kovën dhe është larguar me vr.ap, ndërsa zv.arra.niku i fr.ik.shëm është fshehur nëpër gurë në gardhin e kopshtit aty pranë.
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni fotot ne vazhdim

Siç transmeton “Infoelbasani.al” Familjarët kanë kërkuar për të vr.ar.ë gja..rprin, por nuk kanë mundur që ta gjejnë. Fill pas kësaj ata kanë hequr dorë nga përdorimi për nevoja familjare të ujit të pusit pasi u shprehën se tani ai ja shp if.
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni fotot