Flet dëshmitari që falë tij u arr estua Dardan Krivaqa (VIDEO)

Njëri nga dy të dyshuarit për vr.asj.en e 18-vjeçares Marigona Osmani, Dardan Krivaqa, është arr.estuar pasdite.
Ekskluzivisht për Klan Kosova ka folur personi që falë tij, Krivaqa ka përfunduar në pr.anga. Ai duke dashur që të mbetet anonim, ka thënë se ka qenë në kontakt me po.licinë prej momentit që e ka parë të kërkuarin në fshatin Dardani të Ferizajt.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

“Kam dashur ta ndalojë vet, por policia më thanë që të mos bëj asgjë sepse është person i rre.zikshëm. Deri në vend të ngjarjes kam qenë këtu edhe pasi e kanë arr.estuar. Kam qenë pasë policisë”, është shprehur ai.

“Kur e ka parë njërin nga policët ka tentuar të largohet por nuk mundi të ikë. Është rr.ëzuar nga biçikleta dhe ka tentuar të ikë. Nuk është go.ditur nga vetura”.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Ndërkaq gjithë ngjar.jen ka treguar se e ka parë edhe pronari i shtëpisë pranë së cilës u arrestua i dyshuari.