Gjyshërit i ndaluan për lidhjen, çfarë ka ndodhur sot me çiftin e ‘Dua të të bëj të lumtur’

Kohë më parë në programin “Dua të të bëj të lumtur” u transmetua historia e ndaluar e dashurisë mes Stiljanos dhe Ersoneldës. Ata ishin njohur me njëri- tjetrin që në fëmijëri e më pas ishin lidhur, por gjyshërit e Ersoneldës e kishin ndaluar atë që të vazhdonte lidhjen.
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Stiljano nuk hoqi dorë nga Ersonelda dhe i propozoi për martesë në emision ndërsa familjarët e saj në prapaskenë, u acaruan dhe tentuan të hynin me dhunë në skenë. Familjarët u shoqëruan në komisariat ndërsa Ersonelda pranoi propozimin për martesë të Stiljanos.
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Çfarë ka ndodhur sot me çiftin e të dashuruarve?

“Jane bashkë, janë shumë mirë. Vetëm së Ersonelda ende nuk ka folur me gjyshërit. Gjyshërit janë akoma të mërzitur që e bënë historinë e tyre publike dhe nuk pranojnë që t’i falin”, tha ajo.