I dha fund martesës me biznesmenin e fuqishëm në Tiranë, gruaja rrëfen dramën që po kalon. Ai mi mori fëmijët..

Një grua e quajtur Mira, ka treguar per gazetaren Anila Hoxha historine e saj me nje biznesmen të njohur qe pas ndarjes i ka marre edhe femijet. Tch shkruan se Mira, pas tra.dhtisë së bashkëshortit, përveç familjes humbi edhe fëmijët. Nëna e dy djemve të nuk pati kohë të kuptonte se çfarë ndodhi në të vërtetë me martesën.
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

“Ai është një biznesmen i fuqishëm në Shqipëri dhe vendosën t’ia jepnin atij të dy fëmijët. I jam drejtuar organeve të vettingut, i kam dërguar letër presidentit, shkruar kryeministrit dhe do të vazhdoj sërish pasi q.ëllimi im është vetëm fëmijët.
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Nuk munden dy fëmijë të m.itur të shkëputen nga nëna, përsa e njoh unë ligjin fëmijët shkëputen kur nëna është e dr.oguar, kur nëna është me aftësi të kuf.izuara, gjë që unë nuk kam asnjë nga këto”, shprehet gruaja.