Ia gjetem ilacin: Bëjeni këtë nëse bateria e celularit tuaj është dobesuar dhe do na falenderoni

Nëse dëshironi të rritni jetëgjatësinë e baterisë së celularit tuaj, atëherë ky artikull është për ju.Është absolutisht normale që porti i mbushjes në celularin tuaj të mbledh pluhur dhe grimca të tjera përgjatë kohës.

Por shumë pak njerëz e dinë se pluhuri në portin e mbushjes mund të jetë njëri nga shkaktarët kryesor për “vdekjen” e pajisjes tuaj, transmeton Gazeta Express. Për ta evituar këtë, pastrojeni celularin rregullisht. Vetëm merreni një shiringë të mbushur me ajër, futeni gjilpërën e saj në portin e mbushjes dhe injektojeni ajrin.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Kjo procedurë do t’jua mundësojë që të hiqni lehtë pluhurin nga porti dhe të zgjasin jetëgjatësinë e celularit tuaj.Shtyp hapesiren reklamuese me poshte dhe shikoni videon e plote ne vazhdim