Kërcyen në mes të autostradës, e pë sojnë ke q dasmorët nga Laçi

Pol icia ka ndë shkuar krushqit që u shfaqën duke kërcyer në mes të autostradës Lezhë-Mamurras. Uniformat blu bëjnë me dije se kanë proceduar pen alisht 4 drejtuesit e mjeteve, që sipas po.licisë penguan lëvizjen e lirë të mjeteve të tjera duke bllo kuar rrugën me mjetet e tyre të përgatitura për një ceremonie martesore dhe prishën rendin e qetësinë publike me muzikë të lartë.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Gjithashtu, shërbimet e Po.licisë kanë bllokuar 4 automjetet dhe për drejtuesit e tyre janë vendosur masa administrative që variojnë nga 50.000 deri në 100.000 lekë.
Njoftimi i plotë:
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Shërbimet e Komisariatit të Pol.icisë Kurbin, në bashkëpunim me shërbimet e Po.licisë Rrugore të DVP Lezhë, kanë ident ifikuar dhe pro ceduar pen alisht 4 drejtuesit e mjeteve, të cilët penguan lëvizjen e lirë të mjeteve të tjera duke bllokuar rrugën me mjetet e tyre të përgatitura për një ceremonie martesore dhe pri shën rendin e qetësinë publike me muzikë të lartë. Gjithashtu, shërbimet e Pol.icisë bënë bllo.kimin e 4 automjeteve, si dhe proc eduan administrativisht drejtuesit e tyre.

Në lidhje me një video të pub likuar në rrjetet so ciale dhe në disa media, ku shfaqeshin disa drejtues mjetesh që kishin ndaluar mjetet e tyre në aksin rrugor Lezhë-Mamurras, tek “Mbikalimi i Patokut”, duke penguar për disa momente lëvizjen e lirë të mjeteve të tjera dhe duke prishur rendin e qetë sinë publike me muzikë të lartë, shërbimet e P.oli.cisë Kurbin, në bashkëpunim me DVP Lezhë, falë veprime të shpejta het imore kanë bërë të mundur iden tifikimin e drejtuesve të mjeteve.

Në vijim të veprimeve he timore, specialistët për He.timin e Kr.ime.ve në Komisariatin e Po.licisë Kurbin proceduan pen.alisht shtetasit: G. V., 32 vjeç, V. Ll., 32 vjeç, J. S., 21 vjeç dhe V. D., 45 vjeç, banues në fshatin Gorre, Kurbin, për veprat pe.nale “Pengimi i qarkullimit të mjeteve të transportit” dhe “Prishja e rendit dhe qetësisë publike”.

Gjithashtu, shërbimet e P..olicisë kanë bllo.kuar 4 automjetet dhe për drejtuesit e tyre janë vendosur masa administrative që variojnë nga 50.000 deri në 100.000 lekë.

Materialet he timore u referuan në Pro kurorinë e Rrethit Gjyqësor Kurbin, për veprime të mëtejshme.

Drejtoria Vendore e Po..licisë Lezhë fton qytetarët që të deno.ncojnë çdo rast të paligjshmërisë në Komisariatin Dixhital apo në numrin pa pagesë 112, duke u siguruar reagim të shpejtë e të paanshëm, kundrejt atyre që shk.elin ligjin dhe cen ojnë jetën e qytetarëve.