‘Më ka tra.dhtuar me djalin e dajës’ familjarët e shokut të Dardan Krivaqës zbulojnë detaje: Par.andaloi një vr.as.je të dytë, bashkëpunoi me po.licinë

Familjarët e Arbër Sejdiut, i cili bashkë më Dardan Krivaqën dhe lanë të v.de.kur në dyert e spitalit në Ferizaj, 18-vjeçaren Marigona Osmani, kanë folur për mediat kosovare për ngja.rjen e rë.ndë. Ato kanë treguar versionin e tyre të ngja.rjes për Arbërin, për të cilin tregojnë se ka lindur në Suedi, është me nënshtetësi suedeze, 32 vjeç, i martuar dhe me dy vajza. Sipas tyre, ai është vetëdo.rzuar, pasi vajza e ndje.rë, Marigona Osmani, u dërgua pa she.nja je.te në spitalin e Ferizajt.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Familjarët tregojnë se Arbëri ishte bashkëpunues me autoritetet e si.gurisë. Madje, sipas tyre, ai parandaloi vr.asj.en e dytë që e kishte planifikuar ta bënte Dardan Krivaqa. Ky i fundit, kishte synim të vr.ist.e djalin e dajës, pasi sipas pretendimeve të Krivaqës, Marigona e kishte tr.adht.uar me atë.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Avokatja e Arbërit, Arbnora Shefkiu, deklaroi se klienti i saj ka pranuar që të bashkëpunojë me organet e rendit që të zbardhet rasti. “Pasi jam konsultuar me të dyshu.arin me të njëjtin jemi pajtuar që mos ta kundërshtojmë kërkesën për caktimin e parab.urg.imit, me qëllim që e njëjta të shërbej në zbardhjen më të shpejt dhe më të mirë të gjithë ngj.arjes se si ka ndodhur vrasja e tani të ndje.rës Marigona Osmani. Po ashtu i pand.ehuri ka shprehur gatishmëri që të bashkëpunoj me gjitha organet në zbardhjen e rastit”.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Shefkiu tha se klienti i saj është ndjerë jashtëzakonisht keq për rastin. “Klienti im ka shprehur ke qardhje për rastin. Ai gjatë shqyrtimit të rastit ka qarë”. Ajo theksoi se sipas deklarimeve të klientit të saj ai nuk ka marrë asnjë vep.rim. Por, avokatja tha se kjo mbetet të shihet nga organet e drejtësisë.