Njerëz të shtrirë në tokë, Alfred Cako publikon videon e frikshme: Shihni se çfarë do të ndodhë kur të ulet doreza pas dy vitesh…

Kospiracionisti Alfred Cako paralajmëron kohë shumë të vështira për njerëzimin. Sipas tij, ka një plan botëror për të pakësuar popullsinë, pjesë e të cilit është edhe Shqipëria. Analisti shton se popullsia do të pakësohet me të gjitha mënyrat.
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni videon e plote

Për ta vizualizuar deklaratën e tij të frikshme ai ka postuar një video me një skenar të mundshëm që mund të ndodhë në të ardhmen.
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

“Keta antaret besnike te partise pas nja dy vjetesh ne momentin qe ulet doreza; ah sa bukur ah;
Shume jane thirrur, pak do mbrijne!”, shkruan Cako teksa publikon edhe pamjet e fri.kshme.