Po pinte kakao ne një lokal në Tiranë, vajza vë duart ne kokë kur sheh brenda filxhanit

Në përditshmërinë tonë përballemi shpesh me situata të papritura, të cilat mund të na ndodhin kudo. I tillë është rasti i një vajze të re nga Tirana, e cila ka shpërndarë një foto në redaksinë e JOQ, ku tregon situatën e pakëndshme që i ka ndodhur teksa po pinte kakaon në mëngjes në një lokal në Tiranë.
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Siç shihet dhe në foto, brenda në filxhanin me kakao ndodhej edhe një “mik” i paftuar; një krimb.

Mesazhi i vajzës:
Pershendetje, Kakao shqiptaresh Sot ne mengjes ne punë duke pirë kakaon ndjemë krimbat Flm.”
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni fotot