Ronaldo e pyeten: Pse nëna juaj ende jeton me ju? Përgjigjja e tij do ju bëjë ta doni akoma më shumë këtë njeri

Gjatë një interviste, Ronaldo u pyet: “Pse nëna juaj ende jeton me ju? Pse nuk i ndërtoni asaj një shtëpi?”
“Nëna ime më rriti duke sak rifikuar jetën e saj për mua. Ajo shkoi në shtrat e uritur, vetëm për të më ushqyer. Nuk kishim para për asgjë. Ajo punonte 7 ditë në javë dhe natën si pastruese për të blerë këpucët e mia të para për të qenë në gjendje që unë të bëhesha një lojtar i suksseshëm, dhe i gjithë suksesi im i kushtohet asaj.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Dhe për sa kohë që ajo ka jetë ajo do të jetë gjithmonë pranë meje, duke pasur gjithçka që mund t’i jap. Ajo është streha dhe dhurata ime më e madhe.”