Te Gjithe Gabojne.Cili Nga Filxhanët E Kafesë Do Mbushet I Pari?A E Gjeni Dot

Testet jane shume te bukura por ky eshte special dhe shume prej lojtareve humbasin. A e gjeni dote se kush ene mbushet e para.Eshte pyetja ku te gjithe gabojne dhe se nuk e gjejne dot.
Hidhin inje sy fotos dhe komentoni mendimin tuaj. Përgjigja është 5. Të gjitha kupat e tjera nuk do të marrin asgjë sepse tubat që çojnë në to bllo.kohen në një moment. Hap hapesiren rek.lamuese dhe shiko pergjigjen e sakte.