Tri pikat magjike të trupit, bëjini masazh cdo ditë dhe shpëtoni nga dhimbjet e ankthi

Me akupresurë deri te shëndeti – Këto janë tri pika në trup të cilave duhet bërë masazh çdo ditë! Pikat më të mira për akupresurë të përditshme

He Gu – Lugina e bashkimit – LI 4 – Këtë pikë mund ta gjeni midis gishtit të madh të dorës dhe gishtit tregues. Me gishtin tregues dhe gishtin e madh shtypni fuqishëm zonën midis gishtit të madh dhe gishtit tregues të dorës tjetër. Bëni 2 – 3 minuta masazh të dy duarve.
Hap linkun reklamues me poshte dhe lexoni tekstin e plote:


Stimulimi i këtyre pikave zvogëlon stresin, dhembjen e kokës dhe dhembjen e qafës. Mund të shkaktojë kontraksione, dhe nuk u rekomandohen shtatzënave, shkruan Sensa, përcjell Telegrafi. Nei Guan – Dera e brendshme – PC 6 – Matni gjerësinë e tre gishtave të mesëm nga linja e nyjës së dorës midis dy tejzave të mëdha të dorës. Shtypni me gishtin e madh lugun midis tejzave dhe bëni një masazh të fuqishëm të dy duarve 3 – 5 minuta në ditë.

Hap linkun reklamues me poshte dhe lexoni tekstin e plote:

Stimulimi i kësaj pike mund të ndihmojë në forcimin e imunitetit, harmonizimin e energjisë në trup, tretje më të mirë, etj… Kjo pikë thuhet se është magjike