“Zot na ruaj!”, djali filmon plakën “duke bërë ma gji” dhe bën paral.ajmërimin seri.oz..

Kemi dëgjuar shpesh se magjia ekziston dhe se pasojat e kësaj vepre të konsideruar me fu qi të lashata, janë me të vërtetë të forta Edhe në ditët e sotme kjo fjalë qarkullon dhe përdoret në disa forma. Kryesisht në disa fshatra të thellë të vendit, thuhet se praktikohet ende nga gratë e moshuara për qëllime të caktuar.
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni PAMJEN e plote

Një video me një temë të tillë ka mbërritur në redaksinë e JOQ e komentuar nga një djalë, i cili thotë se e moshuara po bën ma gji dhe i bën thirrje të gjithë të rinjve beqarë të ruhen se kjo mund të jetë arsyeja pse nuk po martohen dot ende.
Hap linkun re.klamues me poshte dhe ndiqni PAMJEN e plote