A do te mbyllet vendi ne shtator? Mira Rakacolli jep njoftimin e rëndësishëm

Komiteti Teknik i Ekspertëve ka dalë në një konferencë për media lidhur me rritjen e rasteve me CO.VID dhe variantin e ri DE.LTA. Mira Rakacolli tha se rritja e numrit të rasteve në sp.ital ka të bëjë pikërisht me praninë e vir.usit D.ELTA.Ndaj pritet qe ne muaj ne vazhdim kjo gje te rishikohet pasi rastet shtohen mund te kete dhe shtrengime.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

“Në lidhje me sëmundjen, Komiteti vlerësoi indikatorë me qëllim përcaktimin e masave. Sic është vënë re ka një rritje të numrit të rasteve, në spitale. Arsyeja kryesore është prania e virusit Delta. Në vend ka vijuar pa ndërprerje vaksinimi.”, tha Rakacolli. Ndaj ruani distancimin social dhe tregohuni vigjilent.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote