Aplikon për punë si asistentë në Tiranë, vajzës i ikën truri nga rroga 1500 euro dhe takimi me…

Një vajzë e re në moshë na ka kontaktuar për të treguar eksperiencën e saj, teksa është munduar të gjejë punë. Ajo ka dërguar më herët një CV në një adresë emaili të gjetur në internet, për një vend vakant pune. Bëhej fjalë për pozicionin e asistentes në një kompani të re.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Duke menduar se është në shkollë dhe ndonjë para mënjanë do t’i bënte shumë mirë, vajza ka vendosur të aplikojë, por kur ka parë emailin që kompania i ka kthyer, gati sa s’ka vënë duart në kokë. Më konkretisht, në përgjigje i thuhej se puna që duhej të bënte, ishte të shoqëronte dy ditë në muaj një person të rëndësishëm, titullar të disa kompanive në vend, si dhe të ishte asistentja e tij.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Për këtë “punë” të shoqërueses, për fatin e saj të mirë, do të paguhej plotë 1000 deri në 1500 euro.

E zhg.ënjyer nga përgjigja që i dhanë në email dhe përshkrimi i pozicionit të punës, vajza shkruan:

Aplikojmë për punë si asistente dhe del që na kërkojnë eskortë. Që kur asistentet në vendin tonë paguhen 1500 euro dhe paskan për funksion “shoqërimin” e bossit kudo? Mos duhet ta vëmë edhe në gjumë natën? Apo ky është qëllimi?”