Gruaja dëgjon tinguj të çuditshëm nën këmbët e saj – zja.rrfikë.sit thyejnë trotuarin dhe gjejnë të vërtetën t.ron.ditëse!

Kemi lexuar shumë histori rreth kafshëve të bllokuara në vende të pazakonta, por kjo është krejtësisht e çu ditshme. Një qen gjuetie Jack Russell u zhd.uk, dhe pronarja e de shperuar e kerkonte prej kater ditesh. Ai papritmas ishte zhdukur pas nje shetitjeje me pronaren e tij.Gina Kaiser është nga Boveney Lock në Dorney, Buckinghamshire. Ajo u shka tërrua kur mashkulli i saj i dashur, Lulu, papritmas u zhduk dhe nuk u gjet askund.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe shikoni fotot

Ajo vazhdoi kërkimin e saj kur dëgjoi nje lehje qeni qe vinte nga këmbët e saj.Lulu ishte bllokuar nën tokë!
Më në fund, ekipi i zj.arr.fikësve erdhi per nd.ihmë. Një ekip prej pesë vetash përdori gërmuesit, prerjen e pajisjeve, kone dhe lopatat për të gërmuar një vrimë të gjerë duke arritur në një tub që ishte më shumë se 8 metra nën tokë
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe shikoni fotot

Njëri prej tyre e çmontoi tubin para se të hynte vete në hapësirën e ngushtë. Pas një ope racioni gjashtë orësh, ata gjetën qenin e humbur. Ata e ngritën Luluun dhe ia dorëzuan Ginës. Ajo nuk kishte asnjë ide se si Lulu ishte mbërthyer brenda tubit , por ajo ishte aq e lumtur që kafsha e saj ishte ende gjallë dhe e padëmtuar, madje edhe pas pesë ditesh të tëra.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe shikoni fotot

“Shërbimi i zja.rrfik.esve ka qenë i shkëlqyeshëm, tregon se ekzistojne me te vertete njerez te mire,” tha Gina në një intervistë

Menaxheri i ekipit ishte i kënaqur që kërkimi i pabesueshëm i Ginas për qenin e saj kishte një fund të lumtur.
Z.ja.rrf.ikësit tani kanë mbyllur hyrjet në tub për të parandaluar që ky lloj inc..identi të përsëritet.