I ngjan Enverit? Shikoni sa është rritur djali i Ermal Hoxhës nga martesa e parë me ish-missin

Nipi i ish-diktatorit Enver Hoxha, Ermal Hoxha përvec vajzës Hera është edhe babai i një djali me emrin Rei.
Para se të njihej me Rezarta Shkurtën me të cilën është tashmë i martuar, Ermal Hoxha ka qenë i martuar ish-missin Sonila Çaushaj.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Rei është djali 13 vjeçar i ardhur nga martesa e Hoxhës me Çaushajn. Sonila është divorcuar nga Ermali disa vite më parë dhe thuhet se kontaktet me familjen e tij i ka pasur të rralla. Në vitin 2015 ajo është përfshirë në një konflikt publik me nënën e Ermalit, Teuta Hoxhën, pasi kjo e fundit e kishte përmendur në librin e saj biografik.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Ermal Hoxha shfaqet shumë shpesh pranë vajzës së tij Hera por asnjeherë nuk është parë në praninë e djalit të tij Reit.