“Jam shqiptar”, aktori i njohur pranon hapur origjinën, tregon nga cili qytet është babai i tij

Aktori shumë i dashur për shqiptarët, Kivanc Tatlitug, nuk e ka fshehur asnjëherë origjinën shqiptare. I famshëm për rolet e tij në shumë seriale turke, një pjesë e mirë e të cilëve janë transmetuar edhe në ekranet shqiptare, Behlul nuk i ka harruar rrënjët. Përkundrazi.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Në një intervistë të dhënë për stacionin turk CNN, pasi u bë protagonist në shumë prej serialeve turke dhe u shpall si një ndër aktorët më të mirë në vend, Kivanc, ndërsa ka folur për fëmijërinë, adoleshencën e më tej edhe si u fut në botën e aktrimit, ka treguar edhe origjinën shqiptare:
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

“Po, jam shqiptar”, – ka pranuar ai me krenari ndërsa është pyetur nga moderatorja e emisionit, duke shtuar:

“Im atë është me origjinë nga Prishtina, ndërsa ime më është nga Adana.”