Kur Do Tregoje Grida Duma?! 7 Vjet Pas V.R A.Sj Es Së Da Shn Orit Artan Santo… Eni.Gm At E Politikanes Së Bashës

Grida Duma, e cila në këto zgjedhje arriti të merrte mandatin deputetes, por jo të çonte PD në fitore, në zonat që ajo mbulonte, si në Bashkitë Kavajë dhe Rrogozhinë, është evidentuar si personazh politik-publik në vitin 2013. Atëherë ajo ra në sy, në disa dalje televizive, ndërsa mbështeste ish kryeministrin Sali Berisha.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Ra në sy në kohën kur PD hu mbi dhe Berisha dha dorëheqjen nga drejtimi i Partisë. Ndërkohë në CV e Dumës, janë regjistruar një sërë ngja rjesh dhe bë mash si në jetën politike dhe jo vetëm. Në jetën politike ajo njeh vetëm hu m bje, si në zgjedhjet e 2015, 2017 dhe në zgjedhjet e fundit, ku nuk arriti që t’i jepte fitoren PD në bastionet, që kjo fo rcë politike ka pasur his torikisht. Bëhet fjalë për Bashkitë e Kavajës dhe Rrogozhinës. Një nga ngja rj et kryesore, që ka she njës truar emrin e Grida Dumës, lidhet me ish bankierin Artan Santo dhe v.r.a.sj en e tij.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Duma nuk ka folur kurrë për Santon, për të sqaruar pikëpyetjet në lidhje me të. Pavarësisht se kjo çështje mund të konsiderohet si je ta pri vate e zonjës Duma, por nga ana tjetër ajo është personazh publik dhe politik, që mbi të gjitha është paguar dhe do të paguhet si deputete me taksat e qytetarëve. Ndaj ka interes publik që ajo të he dhë dritë mbi çështjen Santo, të flasë dhe mos të heshtë më.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Artan Santo drejtonte një bankë të nivelit të dytë dhe në kohën që ai jetonte flitej shumë për miqësinë e tij me Grida Dumën.Ka foto në ambientet e UET, ku Santo ndodhet në krah të Grida Dumës së bashku me kolegë të tjerë të këtij universiteti që në atë kohë ishte në pronësi të Henri Çilit dhe shumë nga personazhet në tavolinë janë personazhe publike, politike dhe njerëz që shfaqën pranë Lulzim Bashës, në atë kohë të mbështetur dhe të spo nsorizuar nga ish pronari i UET.

Kujtojmë se me 26 qershor të vitit 2014, Artan Santo u ek z.e.kut ua në mes të bllokut. Menjëherë pas saj, Grida Duma ka te ntuar të lidhet me kryeministrin Edi Rama dhe ka qenë më pas zëvendëskryeminsitri, Niko Peleshi i cili e ka shoqëruar në zyrën e ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri. Ky i fundit ia ka rikujtuar Dumës në viti 2018, në emisionin, Opinion”.Tahiri e ka thënë edhe publikisht në këtë emision, ndërsa Grida ishte duke folur për të.
“Grida e di shumë mirë si punoj unë”. Ka qenë kjo deklarata e Tahirit, duke i rikujtuar kështu Dumës, me mesazh të k.od uar, çështjen e Santos.

Mësohet se ditën që ka ndodhur v.r.a.s ja e ish bankierit Santo, Grida Duma ka shkuar dhe është d.or.ëz uar në zyrën e Saimir Tahirit. Por, përse e ka bërë këtë ve prim, çfarë e ka sht yrë Dumën të ndërmarrë këtë a kt? Ndaj Duma duhet të flasë. Të tregojë se cila ishte lidhja e saj përtej miqësisë me Artan Santon.

Sa kohë ka zgjatur kjo lidhje dhe se çfarë ka ndo dhur realisht? Kjo është ngj ar je që ngj all interes në opinionin publik, sa kohë që Grida Duma është personazh politik dhe publik. Ngja rja e Artan Santos ende nuk është zba rdhur në tërësi. Në media është rap ortuar se vitin e kaluar SPAK ka rihapur d os jen për vr.a.s jen e Artan Santos.

Ndoshta Duma do të flasë në Spak, por gjithsesi ajo duhet të flasë dhe mos të lërë në err ësirë, dhe në pikëpyetjet fijet që e lidhnin atë me Artan Santon, pse shkoi të d.or.ëzo hej dhe se çfarë di ajo për këtë rast./ CNA.al