Lajmi i fundit: Ngjarje e rë.nd.ë në Tiranë, q.ëll.oh.et me th.ik.ë djali i Muç Nanos

Q.ël.loh.et me th.i.kë në Tiranë djali i gazetarit Mustafa Nano. Një pl.ag.osj.e me thi.k.ë ndo.dhi mesditën e sotme në rrugën “Barrikada” në kryeqytet. Personi i p.la.go.sur, i ide.ntifikuar si Gerian Nano, 34 vjeç, rezulton të jetë djali i gazetarit Mustafa Nano. Ende nuk dihen rrethanat e ngja.rjes në fjalë dhe as iden.titeti i autorit.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe shikoni pamjet

I pl.ag.osu.ri është dërguar në sp.it.al ku po merr ndi.hmën e nevojshme mje.kësore dhe mësohet se ndodhet jashtë rr.ez.ikut për jetën.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe shikoni pamjet

“Më datë 25.08.2021, rreth orës 14:40, në Rrugën e Barrikadave, në rrethana ende të paqarta është dë.mt.uar me mjet pr.er.ës (th.ik.ë) shtetasi G. N. 34 vjeç, i cili ndodhet në sp.it.al, nën kujdesin e mj.ekëve. Grupi het.imor ndodhet në vendngjarje dhe punon për sqarimin e rrethanave të ngj.arj.es dhe si dhe id.entifikimin e kapj.en e autorit,” njoftoi po.li.cia.