Nuk shfaqej para publikut prej vitesh, ja si është transformuar sot Elsa Lila (FOTO)

Elsa Lila kishte disa kohë që i mungonte skenës dhe as në rrjete sociale . Zëri brilant i muzikës shqiptare, e cila këndoi edhe në Sanremo, prej kohësh nuk është shfaqur në publik. Madje edhe viztat në vendlindjen e saj, Tiranë, kanë munguar. Nuk dihen arsyet e shkëputjes së gjatë të saj. Thuhet se ka vendosur t’i kushtohet jetës familjare dhe vajzës së saj.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe shikoni fotot

Ajo nuk shfaqet prj vitesh. Rikthimi i parë në skenë, ndonëse për pak çaste, tregoi edhe transormimin e këngëtares së mirënjohjur, dy herë fituese e festivalit në RTSH, në mes të viteve ’90. E shëndoshur dhe larg elgancës së dikurshme, Elsa Lila pranoi që të ngjitej në skenë, pas ftesës për të dhënë kontributin e saj mbi të prekurit nga tërmeti në Shqipëri.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe shikoni fotot

Ana Lushi, Elsa Lila, Irida Dragoti, Hersi e Flavja Matmuja, Andi Zeka, Kozeta Prifti ishin emrat e artistëve shqiptarë, që së bashku me artistë të tjerë italianë, të muzikës lirike e të muzikës së lehtë, nu bashkuan ë një koncert bamirësie.