Qyteti nëntokësor në Australi, nuk do ta besoni se sa mijëra njerëz po jetojnë në të (Video)

Nga jashte cdo gje duket normale. Në sipërfaqe, vendi duket i gjithi shkretëtirë. Me vetëm disa hotele, dhe një fushë golfi, vendi duket sikur është një qytet i braktisur. Në fakt, rreth 3,500 njerëz jetojnë atje. 60% e tyre jetojnë nën tokë, me shtëpitë e ndërtuara nëpër shpella. Në ato shpella ka lokale, shtëpi, biblioteka, madje edhe markete, e muze. Ky vend ndodhet në Australi, një ndër vendet e rralla në botë me jetesë nën tokë.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote