Rrëqeth Me Rrëfimin Këngëtarja E Njohur: Kam Një Sëmundje Të Keqe, Dje Kam Qarë Për Orë Të Tëra Po Prek Dhe Zërin Tim

Këngëtarja e famshme, Jessie J ka folur për problemin e saj shëndetësor që po e mundon gjithmonë e më shumë. Ylli i hitit “Bang bang” ka treguar se sëmundja e quajtur “Meniere” ka nisur t’i prekë edhe zërin. Jessie J ka bërë një postim në profilin e saj në “Instagram”, ku tregon se ka qarë në mënyrë histerike kur kuptoi se çfarë impakti kishte sëmundja në shëndetin e saj.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Së bashku me një video të saj duke kënduar “Purple Rain” në një konkurs në Kinë, ajo tregoi: “Dje provova të këndoja një këngë, që zakonisht e këndoj shumë lehtë, por nuk mundesha. Problemi që kam nuk është zëri im, por po prek zërin tim.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Dhe mirë… Unë qava. Për orë të tëra. Prej 6 muajsh unë ende nuk mund ta kaloj një ditë të plotë pa dhimbje në mes të qafës dhe fytit. Disa ditë janë shumë më të mira se të tjerat. Pjesa më e keqe është se nuk janë kor dat e mia vokale. Ato janë të shënd etshme dhe më presin me duart lart. Ka diçka rreth tyre. Tirodija, alergji. Kush e di. Testimet vazhdojnë.

95% të kohës unë jam mirë. Pozitive dhe e fortë. Gjëja që tregoj edhe më shumë këtu. Por në atë 5% ndihem ndonjëherë si dje. Thyhem. Ndjehem e humbur dhe e vetmuar me gjënë që po më ndodh”, shprehet Jessie J.