Xhevahir Zeneli tregon pse u kthye nga Amerika. Ja cfarë u thash policëvë kur më kapën të pi rë në makinë..

Aktori Xhevahir Zeneli ishte i ftuar në emisionin Vizioni I Pasditës në Vizion Plus, ka ndarë një episod të “sikletshëm” gjatë qëndrimit të tij në Amerikë. Dukë rrëfyer arsyet përse u rikthye në Shqipëri, aktori I njohur I humorit zbuloi se e ka ndaluar një herë pol.icia në gjendje të de.hu.r në makinë. Me humor aktori është përgjigjur:
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

“ Më kanë zënë të pi.r.ë në makinë, gjë që po të ndodhte në Shqipëri do të thoshte polici tu.rp të të vijë , me kaq pak do ta mbyllësh ditën? Do pija edhe një me pol.icin, pastaj do shkoja në shtëpi. Me atë sasi që më zunë atje, bëra një llogari, më saktë ma bënë llogarinë: dë.mi që mu shkaktua I binte që të prisja një biletë, të vija të de.hesha në Shqipëri dhe të kthehesha prapë në Amerikë”, u shpreh Xhevahir Zeneli.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Aktori më tej sqaroi arsyet përse u kthye në Shqipëri.