Zbulohet Lidhja E Para 9 Viteve Mes Rudina Magjistarit Dhe Turjan Hyskës

Zbulohet Lidhja E Para 9 Viteve Mes Rudina Magjistarit Dhe Turjan Hyskës

A e dinit lidhjen e hershme te Rudina Magjistarit dhe Turjan Hyskes? Dikur, grupi Produkt 28 konkuroi me këngën “Miss im” në Këngën Magjike të vitit 2008. Gjatë kolazhit të disa këngëve të Produkt 28, u transmetua edhe vargu për Rudina Magjistarin, e cila në atë kohë ishte moderatore e programit “Të kam zemër”.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe shikoni fotot

“Unë njoh e misin/ Do të jetë si Fatos Nano/ Dëgjon Inva Mulën/ Adhuron dhe Celentanon/ Kontrollon si Jozefina/ E ka zemrën si Rudina/ Me buzë si Angelina/ Performon si Adelina…
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe shikoni fotot

Ne ate kohe, u perfol shume qe Turi ja dedikonte Rudina Magjistarit keto fjale, dhe ato kishin nje flirt me njeri tjetrin por qe ngeli vetem aq, tashme te dy jane te martuar dhe vazhdojne jetet e tyre.