Aktori shqiptar prek në zemër me rrëfimin e tij/ Në Amerikë punoja roje shkolle, brenda një jave ma…

Aktori i madh i humorit Xhevahir Zeneli në një rrëfim për jetën e tij artistike por edhe atë personale, ka treguar për A-Show me gazetarin Adi Krasta, grimca të jetës së tij. Ai tregoi se është nga fshati Luaras i Kolonjës, që ka nxjerrë 3 mësues të shquar, kun ë filmin e tij të parë me regji të Vladimir Priftit, kishte pikërisht rolin që duhet të vriste mësuesin e shquar të fshatit të tij, Petro Nini Luarasin.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

‘Unë jam nga Luarasi i Kolonjës, fshati i mendjes nga ku kanë dalë tre mësues të mëdhenj.
Madje në filmin tim të parë me regji të Vladimir Priftin unë kisha rolin që të vri.sja mësuesin, Petro Nini Luarasi.
Në Amerikë punoja roje shkolle, por brenda javës ma vo dhën shkollën 5 herë.
Unë në shkollë nuk kam qenë ndonjë me mesatare të mirë.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Por kisha një kryetar Komiteti që më tha ti do shkosh në shkollë.
Birçe Hasko më vonë më tha që ke qenë në t eh të th ik ës edhe mund të të flaknim jashtë.