Alfred Cako nxjerr videon që po përhap pa.nik: Do vijnë edhe këtu këtë muaj këta mo.nst.ra, hapni sytë!

Alfred Cako nxjerr videon që po përhap pa.nik: Do vijnë edhe këtu këtë muaj këta mo.nst.ra, hapni sytë!

Konspiracionisti Alfred Cako ka publikuar një video që po qarkullon me shpejtësi ku hidhet zja.rr me dron në pyje. Sipas Cakos, kjo metodë do të përdoret dhe në vendin tonë këtë muaj. Ai hedh dyshime të forta se po përgatitet një plan për të zhdukur pyjet rreth e rrotull.Shtyp/Hap hapësirën e mëposhtme rekl.amuese që të lexoni lajmin e plotë…

Cako përmend dhe rrjetin 5 G.
Arsyeja? Do tu vihen taksa bizneseve gjoja per “ngrohjen diellore” pasi te hyjne te gjitha qeverite tek Marreveshja e Parisit dhe, se dyti, clirimin e qendrave urbane nga pyjet rreth e rrotull qe kur te leshohet 5G mos gjejne vrime ku te futen keta me tallash hekuri ne trup;”
Shtyp/Hap hapësirën e mëposhtme rekl.amuese që të lexoni lajmin e plotë…