Ami nënë për herë të tretë/Ja fotoja me barkun e rrumbullakosur që po bën lëmsh dynjanë…

Ky është viti i lindjeve dhe listës sapo iu shtua dhe Amarda Toska. Faqja e njohur ‘Vipat e Bllokut’ ka postuar një foto të moderatores e cila shihet me barkun e rrumbullakosur. Kjo na lë idenë se Ami është në pritje të ëmbël për herë të tretë.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe shikoni fotot

Ndoshta dhe pozicioni i fotos mund të ketë qënë i keq dhe te publiku duket sikur Ami është shtatzënë. Gjithesesi nëse është i themi urime, nëse jo presim një përgjigje nga ana e saj.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe shikoni fotot