Artan Hoxha SH O K O N vendin: Më kanë marrë pe ng! Më thanë që …

Gazetari Artan Hoxha ka bërë të tjera deklarata të bu jshme, në emisionin ‘Të Paekspozuarit’, ku foli për grupet që menaxhojnë k oka in ën dhe he ro in ën. Ai thekson se janë ‘të ndarë si me th i kë’, se me heroinën meren grupet më të vjetra në moshë, të cilët kanë kontakte me Turqinë.
strong>Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Nga këto grupe, Hoxha përmendi ata që operojnë në qytetin e Beratit, Shijakut dhe Elbasanit. Gazetari shtoi më tej se me transportin dhe shitjen e ko k a in ës, ndryshon puna. Ata janë të rinj, djem që reklamojnë luk sin dhe vishen me marka.
strong>Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

“Ka një n darje këtu në fakt. Me he.ro.inën dhe ko k a inën, merren grupe të ndryshme. Janë të n darë. Me h er oi nën janë ata më të vjetrit. Janë grupe të vjetra, nuk reklamohen, nuk janë protagonist, por ruajnë më shumë kontakte, me Turqinë. Ata janë në Shijak, në Shijak e kanë bërë të parët, në Berat e Elbasan. Ndërsa ata që merren me k ok ai nën, janë këta të rinjtë që jetojnë mes l uksit, vishen me marka, dalin firmato dhe bëhen protagonistë,”- tha Hoxha ndër të tjera.
strong>Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Ndërkohë, ai tregoi edhe një ngjarje, ku është marrë pen g në vitin 1997

“Sigurisht që më kanë marrë pe ng. Si thua ti, me gjithë këto gjëra, do kem shpë tuar unë (qesh). Më kanë marrë pe ng, në vitin 1997. Se tani është pak vështirë,”- tha Hoxha.