Desh Mbeti Tullace Nga Ky Gabim Që E Bëjnë Të Gjitha Vajzat, Lutet Me Lot Në Sy: Mos, Mos, Mos: Do E P.Ësoni Si Unë

Balerinët nuk janë të vetmit që e duan stilin klasik të flokëve. Por ish balerina, Diva Holland po i paralajmëron të tjerët për rr ezi qet e mbajtjes së flokëve të lidhura shumë fort. Vite me radhë ajo lidhte flokët e saj me një lidhëse të ngushte, dhe Diva filoi të humbasë flokët e saj në moshën 13 vjeçare.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Kur Diva, u bë 22 vjeçare dhe ishte në shkollë ende ajo u përballë me shumë nga cmi me nga shokët e saj. Alopecia Traction është termi i përdorur për hu mbjen e flokëve për shkak të tërheqjes së vazhdueshme dhe të vazhdueshme të rrënjëve. Raportet e Pavarura tregojnë se shenjat janë shpesh delikate, dhe së pari shfaqen si humbje e flokëve rreth linjës së hollë.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Diva përfundimisht vendosi t’i nëns htro het një ope racio ni për një tra nsp lant im të njësive folikulare, që përfshinte marrjen e copave të lëkurës me flokë nga skaji i kokës së saj dhe zhvendosjen e tyre në vendet ku humbja e flokëve ishte e dukshme, sipas Good Housekeeping.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote