Doja të isha si të tjerat! Soni Malaj e perl otur tregon pr oblemin e r ëndë shëndetësor

Këngëtarja e njohur Soni Malaj, ka treguar për herë të parë për problemin qe ka pasur ne periudhën e adoleshencës, kur u bë dhe e njohur publikisht.
“Duke qenë se unë fillova karrierën shumë shpejt, 14 vjeç unë kam hyrë në “Spirit Voice”, 15 vjeç ne dolën në skenë dhe isha pak e mbushur. Nuk mund të them mbipeshë por e mbushur. Atëhere duhet të ishe sa më e dobët dhe fillova një luftë me veten. Fillova të kontrolloja veten dhe ndihesha mirë kur unë e kontrolloja veten.

Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Fillova të kontrolloja veten, nuk haja ushqim. Një ditë kur po shkoja me mamin në një klinikë për të marrë disa analiza të mamit, më bie të fiktë nga e pangrëna dhe doktoreshat më sjellin në vete. Mamin e gjej duke qarë sipër meje sepse unë nuk kisha ngrënë, ndoshta që një ditë më përpara sepse unë haja shumë pak.”
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Ardit Gjebrea: Mos më thuaj që ishin shenjat e anoreksisë?

Soni Malaj: Shenjat e para të anoreksisë sepse unë mundohesha sa më pak të haja, pija vetëm një kafe në ditë, ose kur haja mbaja ushqimin në gojë që të mos e kaloja poshtë që unë si e si të isha sa më e dobët, të isha si gocat e tjera të grupit.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Ardit Gjebrea: Dhe si e gjete ekuilibrin?

Soni Malaj: Mami më është gjendur pranë, më thoshte lëri ato budallallëqet, duhet të vazhdosh të hash shëndetshëm dhe në fund në jetën time e gjeta ekuilibrin me palestrës që mos luftoja me veten, por të luftoja që të kisha një trup sa më të shëndetshëm.