E kishte marrë me qira/ Kush është 22-vjeçarja që shkaktoi aks.iden.tin tr.agj.ik me “Land Rover” në Gjirokastër

Detaje të reja kanë dalë në dritë në lidhje me ak.sid.entin tr.agj.ik të regjistruar ditën e sotme në Gjirokastër, ku hum bën je tën 5 persona. Raportohet se shkak i ak..sidentit ka qenë parakalimi i gabuar i mjetit “Land Rover”, i cili u fut me shpejtësi në kthesë.

Ndërkohë, sipas “Balkan Web” nga mjeti “Land Rover” janë lënduar lehtë drejtuesja e mjetit, 22-vjeçarja R. Ç., banuese në Tiranë, si dhe dy shtetase italiane, ndërsa mësohet se 22-vjeçarja e kishte marrë mjetin me qira. Vi.kti.ma të ak.side.ntit janë dy gra dhe tre burra të cilët ndodheshin në furgonin e linjës së Sarandës.