Eneda Tarifa Ka Për Lotur Me Historinë E Publikuar.. Ishim Shume Te Lumtur Por Pastaj Më Gju’ante, Më Ofe’ndonte..

Këngëtarja e njohur Eneda Tarifa ka përlotur me një histori. Ajo e ka publikuar dhe në profilin e saj në Instagram, ku të shumtë kanë qenë ata që kanë komentuar dhe e kanë vlerësuar me të vërtetë si një histori mjaft të veçantë.
Statusi i plotë: , Unë jam S. , Në fillim ishim të lumtur. U njohëm në Greqi dhe gjithçka mes nesh shkonte për mrekulli. Pastaj, kur mbeta shtatzënë e kur mendoja se do të përjetoja emocionet më të bukura, në pritje të fëmijës së parë, jeta ime u përmbys e u nxi e gjitha
strong>Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Ai u bë i dhu.nshëm dhe shumë i rrezikshëm. Më gjuante, më ofendonte dhe më shfrytëzonte ndërkohë që isha shtatzënë. Për vite me rradhë jetuam kështu, me dhunë. Edhe kur erdhi fëmija i dytë, i tretë… asgjë nuk ndryshoi, përkundrazi ai nisi t’i keqtrajtojë edhe ata.
Sillej keq, nuk na donte e na linte edhe pa bukë
strong>Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Unë punoja por lekët mi merrte gjithmonë ai. Kisha frikë dhe nuk kisha mbështetje askënd deri në momentin kur dikush më zgjati dorën dhe më ofroi mbrojtje, mua dhe fëmijëve. Tani jam këtu, e ndihmuar nga organizata që më riktheu në jetë, ndërsa ai është aty ku e meriton, në b urg!
strong>Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Tani ndjehem e sigurtë. Çfarëdo që të ndodhë, nuk do të dorëzohem më, asnjëherë. Nje nga historite qe lexova ne koncertin e bamiresise “Ende ka jete”