Gabimi në skenën më të rëndësishme të “Ezel”, u zbulua vetëm disa vite më vonë

Seriali “Ezel” ka qenë një ndër serialet më të ndjekura në botë, i realizuar nga Turqia. Mirëpo, duket se gjatë realizimit të serialit, ka patur disa skena, detajet e së cilave nuk janë parë mirë. Në skenën kur “Daja Ramiz” po jepte shpirt pasi ishte qëlluar, në pemën pas tij dhe “Ezelit” shihet teksa urinon një burrë.
strong>Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe shikoni fotot

Skena zgjat vetëm pak sekonda dhe duhet një sy i kujdesshëm për ta dalluar.Kjo skenë që ka përlotur shikuesit shihet dhe shpërndahet gjerësisht në rrjetet sociale ende, ku edhe është më e vështirë që gabimet të kalojnë pa u vënë re.
strong>Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe shikoni fotot