Histori tr ond itëse! De noncon ishin e bashkëshortit: Më thotë ti do vd es ësh gjatë lindjes, burri nis e lëkundet

Çdo ditë njerëzit përballen me situata emoc ionale ndonjëherë aspak normale. Në redaksinë tonë shpeshherë mbërrijnë histori nga më të ndryshmet që deno ncojnë fenomene që janë shtuar shumë kohët e fundit. Tradhtia dhe prishja e familjeve për shkak të një personi të tretë janë gjërat më të shpeshta që iu ndodhin çifteve shqiptare.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Një rast i tillë ka ndodhur së fundmi me një grua e cila dëshiron të de noncojë faktin se ish-gruaja e bashkëshortit të saj kërkon t’i prishë familjen, kur ajo është në muajin e nëntë të shtatzënisë.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Qytetarja ka treguar se një grua e cila është ish-gruaja e burrit të saj flet sërish me burrin (i cili është aktualisht bashkëshorti i qytetares) e cila shprehet se po i prish familjen. Sipas qytetares, kjo grua e shqe tëson vazhdimisht dhe e kër.cënon duke i thënë se do e ndajë nga burri i saj sapo të lindë.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Që prej 9 marsit, qytetarja deno.ncon se ish-gruaja e bashkëshortit të saj i shkruan asaj nga adresa të ndryshme falso duke e kër.cënu.ar dhe ofen.duar. Por mesazhet e gruas janë kthyer në shqe.tësim për qytetaren e cila është gati për t’u bërë nënë pasi edhe pak kohë i ka mbetur për të lindur. Ajo ka treguar se në lidhje me këtë ngjarje ka kërkuar ndihmë edhe në po.li.ci por nuk ka gjetur zgjidhje, ndërsa str.esi sa vjen edhe i shtohet çdo ditë e më shumë. Më tej ajo ka treguar se bashkëshorti i saj i ndikuar nga ishi ka filluar të lëku.ndet, dhe i thotë se nuk ka çfarë të bëjë në lidhje me këtë histori.

Mesazhet e qytetares:

“Pershendetje JOQ si jeni? A mund te publikoni disa foto ju lutem e nje femre te po.shter qe po me shka.tron familjen edht ishi i burrit edhe esht ndar nga bashkeshorti im dhe tani vazhdon ende te na shqe.tesoj familjen. Qe nga 9 marsi me sms ofen.duse madje jam sht.atzan dhe m thot kemi per te ber qe ti te vde.s.esh gjat lindjes, fjal qe logjika nuk i koncepton dot. Kam shku ne komisarjat pasi eshte disa her e perserit i boj bllok ne adresat e saja dhe me shkr me adresa fallco. Ne po.lici na thon qe skemi cbejm, po ku te drejtohemi ne kur sdin si me u marr me keta rob qe duken hapur qe kan pr.obleme te shendetit me.ndor. Foto te bisedes dhe presj.oneve qe me ben jam n muajn e 9 te shta.tzanis dhe pervec sikletit qe kam me esht shtuar dhe kjo. por nuk mundem me vec me shk.akton she.rre n shpi sa dhe burri ka ngrit dor mbi mua. Disa sms i ka fshi pasi nisi tu m then qe ke per te vd.ek gjat lindjes dhe i thash kam me t cu n pol.ici me kete qe the dhe nisi ti fshinte direkt dhe jam irr.itu i kam then kur t dal foton e par kam me ta nis ty A mund ta publikoni dhe ti vendosni nje titull qe ju pershtatet ju lutem se eshte femer shka.teruse jam duke kriju familje dhe po shkat.eron vec me she.rret qe me sjell Edhe burrin vec e mer nderro nr cdo dit Ju falenderoj shum po do ju lutesha ta postonit pasi po duroj cdo dit pre.sjon psik.ologjik nga nje e marr qe nuk e ka per her te par qe e den oncojn po n po lici spo m jep kush zgjidhje, ajo prap vazhdon te me shq etesoj. Sa vec me sjell she.rr. Edhe burri ka nis me u lekund tash. Sa ndonjeher i hyn n mendje me prish familjen per nje femer me pro bleme.”-shkruan ajo.

Foto nga bisedat e qytetares me gruan(ishi i burrit) KETU