Iden tifikohen të gjithë të përfshirët në aks.iden.tin tr.agji.k në Gjirokastër

Sapo janë ide ntifikuar edhe dy vi.kti.ma të tjera të ak.sid.entit me pesë vi.kti.ma në Qafë Muzinë. Bëhet fjalë për shtetasit Olesander dhe Tetiana Fediaieva, 53 dhe 48 vjeç. Ndërkohë, më herët u ide ntifikuan edhe tre vik.tim.at e tjera të ak.sid.ent.it tra.gj.ik, përkatësisht shoferi i mjetit Bardhi Proda dhe çifti i bashkëshortëve, Fiqiri e Dritë Korçari.

Njoftimi i policisë:

Informacion shtesë mbi ak.sid..entin e ndodhur në rrugën nacionale Gjirokastër-Sarandë, ku në vendin e quajtur Muzinë, mjeti tip “Land Rover” me drejtuese shtetasen R. Ç., 22 vjeçe, banuese në Tiranë, është përp. lasur me mjetin tip furgon me drejtues shtetasin B. P., 51 vjeç banues në Sarandë.

Si p asojë e aks.iden.tit kanë hum.bur je.tën drejtuesi i furgonit shtetasi B. P., pasagjerët F. K., 77 vjeç, banues në Tiranë, D. K., 72 vjeçe, banuese në Tiranë, T. F., 48 vjeçe, banuese në Ukrahinë dhe O. F., 53 vjeç, banues në Ukrahinë. Gjithashtu kanë mbetur të dë mtuara shtetaset G. D., 25 vjeçe, banuese në Tiranë(pasagjere në mjetin tip furgon), R. Ç.(drejtuese Land Rover), A. K., 23 vjeçe dhe G. P., 22 vjeçe, banuese në Itali (pasagjere në Land Rover). Grupi het imor po punon për zbardhjen e shka qeve të aks.iden.tit.