Kaloi valixhen në aeroport, ajo që kapën rrezet X i tmerruan të gjithë

Të punosh si kontrollues valixhesh në aeroport duket sikur është një punë e lehtë për disa, por në fakt është dhe e komplikuar dhe sidomos kur ke të bësh me pasagjerë si personi në fjalë. Teksa një pasagjer po kalonte valixhen e tij në aeroport në Shtetet e Bashkuara, papritmas punonjësja kupton se diçka nuk ishte në rregull.
strong>Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe shikoni pamjet

Në momentin që ajo vendos rrezet X, sheh se brenda ka diçka që nuk shkon dhe e njohur nga pajisja shtyhet menjëherë për ta hapur valixhen. Kur sheh se ç’kishte brenda tme.rro.het dhe menjëherë telefonon sigurimin.
strong>Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe shikoni pamjet

Në të ishin pesë ko.br.a dhe nëse do kishin kaluar, për t’u futur në avion do u kishin bërë gjë mën pasagjerëve, pasi nëse ata aca.rohen janë gati të shpë.rthe.jnë nga çanta.
Mësohet se janë marrë masa ndaj pasagjerit.