Kishte Plot 30 Vite Larg Ekranit : Aktorja E Njohur Vendos Të Rikthehet Para Publikut Shqiptar, E Gjeni Dot Se Cila Ështe Aktorja Në Fjalë

Aktorja e njohur shqiptare Anissa Markarian u rikthye para publikut shqiptar, por jo në skenë. Është një roman që merr shkas po nga Shqipëria dhe kohët kur ajo jetonte ende këtu. Ka prezantuar të parin, një prej personazheve, bazuar te një djalë që ka njohur kur ishte studente.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

“Kur isha studente në Mjekësi, gjatë muajit të praktikës në shërbimin e ortopedisë, të udhëhequr nga prof. Panajot Boga, pata njohur një pacient 21-vjeçar me këmbën e djathtë të cunguar gjer në gju.
Një histori sa e dhim. bshme, aq ehe e përveçme, që mu ngulit në mendje e më frymëzoi një nga personazhet më të dashur të romanit tim të ri, “15 ditë prilli”, thotë Markarian.
Shtyp hapesiren re.klamuese me poshte dhe ndiqni lajmin e plote

Ajo ka prezantuar romanin nisur nga Teo. Romani “15 ditë prilli” nga shtëpia botuese “Çabej”.
Anissa lindi në Tiranë, në vitin 1962, vajza e Agop Markarian, një dentist shqiptar me origjinë armene dhe një shqiptareje nga Tirana. Me profesion mjeke, Anisa u bë edhe aktore dhe skenariste.

Ka luajtur në disa filmaku mund të përmendim “Vajzat me kordele të kuqe” , si dhe ka fituar edhe çmime kombëtare si aktore